Bine ati venit in magazinul meu Free nutri . Acest magazin apartine de Salonul Venus beauty-medi-nutri-theapy Satu Mare- ( s.c. ERISANA 19 s-r.l.), administratoare Bokor Erika.

CE ESTE DEFAPT  activitatea mea? Este o terapie complexa, frumusetea vine din interior- cum mentioneaza Hipocrate , „Moartea se gaseste in intestin „, si  „ Medicamentul tau sa-ti fie nutritia ta si nutritia ta sa-ti fie medicamentul tau”. Activitatea mea este aceea TERAPIE complexa, care terapie era interzisa din anul 1910 – si inlocuit cu tabelete chimicale si vaccinrari din copilarie prin Raportul Flexner ( pe youtube puteti viziona filmul). Terapiile naturiste ca si masajul,aquaterapia,homeopatia sunt scoase din medicina oficiala din anul 1910 si inlocuite cu chimicalele. Deci, activitatea mea cuprinde o TERAPIE COMPLEXA prin masaj medical,dans terapeutic, moxibutie, terapie cu ventuza, si nutritia potrivita. Deci, cine sunt eu defapt ??

DESPRE MINE si despre magazinul on-line

Numele meu este Bokor Erika, am 53 de ani, si m-am reintors din Ungaria in orasul meu natal Satu Mare in anul 2018-2019. Sunt cosmeticiana, maseur medical, terapeuta in diferite boli- ca si hernia de disc ,umar blocat, recupare dupa francutri, operatii, – instructoare de dans-prin care am creat si terapia cu dans. Activitatea mea mai cuprinde si nutritia. Multi ma intreaba, daca ma ocup de atitea lucruri ,cine sunt eu  si care este profesia mea defapt? Sunt cosmeticiana de 30 de ani,iar cand ne-am mutat in anul 1990 in Ungaria nu era o profesie foarte rentabila, asa cu familia ne-am deschis  o alimentara mica acasa in casa noastra, deci si ca comercianta am o experienta din anul 1990.Deci,paralel am lucrat- ca si comercianta si ca si cosmeticiana. Eu in toata viata mea eram bolnavicioasa,m-am nascut cu anumite boli si insuficiente ale organelor-  iar cu mutarea in Ungaria bolile mele sau gravit- alergii, astma,,boli ginecologice , acid gastric -pina ce am ajuns in faza ca nu am mai putut manca si lucra, am stat doar culcata si am vomat. Medicii nu m-au luat in serios,pentru ca analizele mele erau bune, si m-au trimis la pshiholog. Asa s-a intimplat, ca „din intimplare” am gasit un magazin naturist, care deschidea atunci recent (2000), unde am gasit o carte de la un profesor din Germania,cu titlul Sunt bolnava, dar nu stiu din ce cauza . Cartea scria despre flora intestenala,despre candidoza,acid gastric. Asa am ajuns eu la Budapesta, la o clinica particulara foarte scumpa cu test pozitiv din sange la candidoza. Medici renumiti m-au tratat unde am insusit si nutritia corecta -care ar fi depaft nutritia stramosiilor nostrii. Intre anii 2003-2004 am absolvit o scoala de 15 luni ca MASEUR MEDICAL. Ce inseamna de ai fi maseur medical  educat in Ungaria? Am fost educati de medic reumatolog,neurolog, gastroentereolog, dermatolog,etc. Bolile le-am invatat in limba latina si trebuie sa inteleg un rezultat de RMn , CT si radiografie in latina – Avem 3 carti pline de boli reumatice,neurologice,ortipedie. Am fost in practica la spital. Dupa ce am terminat scoala, sa-mi deschid un cabinet, trebuia sa fiu membru la Camera de sanatate, am primit un card pe 5 ani, in care 5 ani trebuia sa particip la anumite cursuri obligatorii pentru puncte credite in domeniul sanatitii. Am foarte multe cursuri, nu numai pentru puncte credite ci si altele- pentru ca dezvoltarea incontinuu apartine. Cursurile mele sunt in domeniul nutritiei, obezitate, celiachie, reumatologie, tratarea bolilor prin plante medicinale, etc. De cursurile mele teoretice aparinte practica mea din viata mea reala.- in candidoza trebuia sa insusesc gatitul fara zahar, iar prin fetita fostului meu partener de viata gatitul fara gluten, fara lactoza. Am facut multe video in limba romana in legatura cu gatitul fara gluten.

Dansez din mica copilarie, balett, dans de societate, iar la Budapesta am absolvit o scoala de 2 ani- INSTRUCTOARE de dans. Aici ne-au educat defapt cum sa instruim, am invatat multa psihologie- psihologia copiilor.

Am si eu 3 hernii si deformitaii al coloanei. Hernia mea a fost tratata la Budapesta de un medic chinez cu acupunctura,iar dupa ce am absolvit si eu scoala de maseur, am insusit terapia speciala a herniei de disc. Efectuez terapii si la umar blocat si inflamatii, cu destul de mare succes, – terapii cu ventuze si moxa. Cu deestul de mare succes- zic eu asa-  pentru ca fiecare boala se difera de la caz la caz, deci in unele cazuri pot ajuta, in unele cazuri nu, dar un lucru este clar. Am avut multi clienti distrusi prin tratamentele cu laser, fizioterapie, maseuri terapeutici- din cauza ca nu au putut diferentia inflamatia tesutului conjunctiv si au efectuat masaj sau alte tratamente.

Efectuez drenaj limfatic nu numai la remodelare corporala, dar si DUPA MASTECTOMIE. Este recomandat de a incepe recuparearea dupa mastectomie,cat mai curand,tot asa dupa fracturi.

Acest magazin este cu mult mai mult decit un magazin obisnuit de cumparatori, este un loc, unde cumparatorul poate sa-mi puna intrebari si sa cere sfaturi.

VA doresc vizionare placuta si va astept cu drag si la terapiile mele.

Cu stima Bokor Erika